Herplaatst / †

  Danu Goddes of Myristica  Danu "Goddes of Myristica" was onze eerste kennismaking met Ragdolls. Zij was een herplaatsing omdat het bij de vorige eigenaar niet goed ging tussen haar en andere katten. Volgens de stamboom een Seal point mitted poes. Danu was zeer aanhankelijk en sliep altijd bij het baasje. Zij was zo aanhankelijk dat gesloten deuren niet echt een obstakel waren, gewoon aan de klink hangen en de deur was open. Danu is helaas in 2009 aan nierfalen overleden.


  Naam Danu Goddes of Myristica
  Geboorte datum * 21-08-2002 † 17-06-2009
  Geslacht Poes
  Ras Ragdoll
  Kleur Seal Point Mitted (RAGn04)

  Ozzy  Ozzy is een Ragdoll kruising met een turkse angora en is onze knuffelkater die we in 2009 uit Brabant hebben gehaald. Hij was sneller als de baasjes gedacht hadden en is dus de trotse vader van genoemde 5 kittens met Luna. Ozzy is inmiddels ook geholpen en kan en mag dus niet meer voor nakomelingen zorgen. Hij was wel de allergrootste knuffelkater die we hadden. Elke avond lag hij wel bij 1 van de baasjes op schoot. Ozzy is herplaatst in een nieuw liefdevol huis.


  Naam Ozzy
  Geboorte datum *21-07-2009
  Geslacht Kater (Gecastreerd)
  Ras Ragdoll kruising
  Kleur Onbekend

  Luna  Luna is een bleu tabby point poes die we in 2008 in Maastricht hebben gehaald. Zij is weliswaar een Ragdoll, echter zonder stamboom. In 2010 heeft zij een nestje gehad van onze Ozzy. Hieruit kwamen 5 kittens. Luna is nu gesteriliseerd omdat het ongelukje snel gebeurt was en voor haar èèn nestje voldoende was. Ze heeft hierna ook heel lang nodig gehad om hiervan bij te komen.

  Luna heeft inmiddels nieuw personeel gevonden. Luna is een eenling die zelf bepaald wanneer ze aandacht wil.


  Naam Luna
  Geboorte datum *22-08-2008
  Geslacht Poes (gesteriliseerd)
  Ras Ragdoll (geen stamboom)
  Kleur Seal tortie point

  Guinness  Guiness "Mr Yarra off Oyan Birri" zou onze dekkater worden. Volgens de stamboom een Seal point mitted kater. Guinness heeft het echte Ragdoll karakter, een echte knuffelbeer die bij het zien van de borstel vanzelf al uitgebreid gaat liggen voor zijn "massage"

  Guinness is inmiddels naar onze dochter verhuist waar hij zich veel meer op zijn gemak voelt.


  Naam Mr Yarra off Oyan Birri
  Roepnaam Guinness
  Geboorte datum *08-03-2011
  Geslacht kater (gecastreerd)
  Ras Ragdoll
  Kleur Seal point mitted (RAGn04)
  PKD/HCM Negatief
  FelV/FIV Negatief

  Miss Ruby  Miss Ruby zou onze tweede fokpoes worden. Volgens de stamboom een bleu point bicolour poes. Haar hebben we gehaald op 23-12-2011 in Hilversum bij Marina van cattery Mashager. Een echte deugniet waar niks veilig voor is, en die alle anderen hun ochtend en avond gymnastiek geeft. Na het spelen wil zij weer geknuffeld en geaaid worden door 1 van de baasjes, zoniet vragen we wel om die knuffel. Helaas heeft Ruby geen nestje gehad. De eerste dekking was geen succes en hierna heeft zij en baarmoeder ontsteking gehad waarna deze geheel eruit gehaald is waardoor we geen nestjes meer kunnen krijgen van Ruby. Jammer maar helaas. Ruby is inmiddels verhuist naar Olen in Belgie bij een zeer liefdevol gezin waar ze alle aandacht krijgt die ze verdient


  Naam Miss Ruby Mashager
  Roepnaam Ruby
  Geboorte datum *28-09-2011
  Geslacht poes gesteriliseerd
  Ras Ragdoll
  Kleur Blue point bicolor (RAGa0333)
  PKD/HCM Negatief 04-2013 03-2015
  FelV/FIV Negatief 03-2015
  Bloedgroep A

   Boris   Boris was onze dwerg ree pincher. Boris hebben we helaas moeten laten inslapen. Hij verzorgde de sociale contacten voor onze kittens om te wennen aan honden. Hij dacht altijd dat hij de baas kon worden tot de kittens hem anders leerden. Maar het spelen met kittens vond hij altijd geweldig.


   Naam Boris
   Geboorte datum * 01-10-2003 † 6-9-2017
   Geslacht Reu
   Ras Dwergpincher
   Kleur Bruin (ree tekening)